شستن پرده و ضرورت آن
شستن پرده و نظافت آن به طور منظم یکی از مهمترین بخشهای نظافت منزل است که اغلب ممکن است نادیده گرفته شود. پردهها علاوه بر نقش زیباییبخش در دکوراسیون داخلی، کاربردهای مهم دیگری نیز دارند که زندگی روزمره ما را تحت تأثیر قرار میدهند. پردهها به عنوان اولین خط دفاعی در برابر نور خورشید، گرد و غبار و آلودگیهای محیطی عمل میکنند و به مرور زمان کثیف و آلوده میشوند. علاوه بر آن تابش مستقیم نور خورشید به مبلمان و کفپوشها آسیب میرساند و باعث تغییر رنگ آنها میشود. پردهها از این آسیبجلوگیری میکنند.
نظافت و شست و شوی دورهای پردهها به حفظ زیبایی، بهداشت و طول عمر آنها کمک میکند. مدت زمان تقریبی برای شستن پردهها در شرایط عادی معمولا هر ۶ ماه یکبار است. اما در مناطقی که آلودگی هوا زیاد است یا در منازلی که افراد مبتلا به آلرژی زندگی میکنند، ممکن است نیاز به شستشوی پردهها بیشتر باشد. در ادامه به بررسی بیشتر فواید شستن پرده اشاره میکنیم که عبارتند از:
- حفظ زیبایی منزل: پردههای تمیز و براق به زیبایی دکوراسیون منزل میافزایند و فضایی دلنشین و آرامشبخش ایجاد میکنند.
- افزایش سطح بهداشت: پردهها به عنوان تلهای برای گرد و غبار و میکروبها عمل میکنند. شستن منظم آنها از تجمع این آلودگیها و ایجاد مشکلات تنفسی و آلرژی در افراد منزل جلوگیری میکند.
- افزایش عمر مفید پرده: شستن پردهها به طور منظم و دورهای از آسیب دیدن الیاف آنها جلوگیری کرده و باعث افزایش طول عمر آنها میشود.
- جلوگیری از تغییر رنگ: نور خورشید و آلودگیهای محیطی میتوانند باعث تغییر رنگ و کدر شدن پردهها شوند. شستن منظم آنها از این اتفاق جلوگیری میکند.
انواع روشهای شستن پرده بر حسب جنس آن
همانطور که پیشتر هم ذکر شد، بخش زیادی از زیبایی منازل به دلیل وجود پردهها است. در واقع وجود پردهها به منزل روح داده و در ایجاد محیطی مطبوع و دلنشین بسیار موثر واقع میشوند. نظافت منزل که شستن پردهها نیز شامل آن میگردد، به طور منظم برای حفظ تمیزی و زیبایی منزل ضروری است. اما روش شستشو برای هر نوع پارچه متفاوت است. در ادامه به بررسی روشهای شستشوی انواع پرده و همچنین روشهای سفید کردن آنها میپردازیم که عبارتند از:
- پرده مخمل
- پرده نخی
- پرده حریر
- پرده کتان
دستورالعمل شستن پرده های مخمل
پردههای مخملی در عین دارا بودن ظاهری زیبا و لوکس، به دلیل بافت ظریف و حساسیت به آب و مواد شوینده، نیاز به مراقبتهای خاص و متناسب با جنس خود دارند. این جنس پرده به دلیل بافت خاصی که دارد، گرد و غبار به راحتی به آن نفوذ کرده و تمیز کردن آن را دشوار میکند. شستشوی نادرست نیز میتواند به پرزهای مخمل آسیب رسانده و زیبایی آن را از بین ببرد. همچنین استفاده بیش از حد از آب و مواد شوینده نیز میتواند رنگ و بافت مخمل را تغییر دهد. به طور کلی شستن پرده مخمل به دو روش انجام میشود، در ادامه به معرفی هر کدام از روش های نظافت و شست و شوی پردههای مخمل میپردازیم که عبارتند از:
- روش دستی
- روش مکانیزه
چک لیست شستشو و نظافت پرده مخمل به روش دستی
شستشوی دستی پرده مخمل به دلیل الیاف ظریف و حساس آن، نیاز به دقت و ظرافت زیادی دارد. در مواردی که میزان کثیفی بالا باشد میتوان در منزل و به روشهای دستی به نظافت و شست و شوی پرده مخمل پرداخت. با رعایت نکات زیر، میتوان پردههای مخمل را بدون آسیب رساندن به آن، تمیز نمود. در ادامه به ارائه یک دستور العمل برای شستن پرده مخمل به همراه نکات مهم برای حفظ کیفیت آن میپردازیم که عبارتست از:
- قبل از استفاده از هر ماده شوینده یا روشی جدید، آن را روی قسمت کوچکی از پرده امتحان کنید.
- همیشه از آب سرد استفاده کنید، زیرا آب گرم باعث تغییر رنگ و آسیب به پرزهای مخمل میشود.
- از یک شامپو یا مایع ظرفشویی ملایم استفاده کنید. البته بهتر است از مواد شوینده مخصوص برای شستشوی پردههای مخملی استفاده نمایید.
- پرده را مالش ندهید و به آرامی آن را بشویید تا آلودگیها از درون الیاف آن خارج شود.
- پرده را به آرامی فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود و سپس آن را در مکانی سایه و خنک آویزان کنید.
- در نظر داشته باشید که نور خورشید باعث تغییر رنگ و خشک شدن پرزهای مخمل میشود.
- نکته مهمی که در خشک کردن پرده مخمل وجود دارد این است که اتو کشیدن به پرزهای مخمل آسیب میرساند بنابراین از اتو برای خشک کردن آن استفاده نکنید.
- هنگام شستشو و خشک کردن، از کشیدن پرزها خودداری کنید.
چک لیست نظافت پرده مخمل به روش مکانیزه
همانگونه که گفته شد، پردههای مخملی به دلیل بافت لطیف و ظریفش، نیاز به مراقبت ویژه دارند. یکی از روشهای مؤثر برای نظافت روزانه این پردهها، استفاده از جاروبرقی خانگی است. در بسیاری از موارد برای غبار روبی از روی این نوع پردهها میتوان انواع روش شست و شوی را در آخرین مرحله در نظر گرفت و آلودگیها و گرد و خاک موجود را با استفاده از دستگاه جاروبرقی خانگی از بین برد. مهمترین نکته در استفاده از جاروبرقی برای پردههای مخملی، انتخاب سری مناسب است.
سریهای مخصوص پارچه و مبل که دارای برس نرم هستند، برای این کار ایدهآل میباشند. این سریها به آرامی پرزهای مخمل را شانه کرده و گرد و غبار را بدون آسیب رساندن به پارچه جمعآوری میکنند. در این روش بهتر است جاروبرقی را در جهت مخالف پرزها کشید تا گرد و غبار به طور کامل از بین برود. باید در نظر داشت که قدرت مکش جاروبرقی را روی حالت کم تنظیم نمود تا به پرزها آسیبی وارد نشود.
دستور العمل شستن پرده های نخی
پردههای نخی به دلیل طبیعی بودن و تنوع طرح و رنگ، از محبوبیت زیادی بین افراد برخوردار هستند. این نوع از پردهها سبکتر بوده و بافت مقاومتری دارند بنابراین نظافت آنها میتواند حساسیت کمتری داشته باشد. شستشوی صحیح پردههای نخی باعث افزایش طول عمر و حفظ زیبایی آنها میشود. به طور کلی شستن پرده های نخی به دور روش زیر صورت میپذیرد که عبارتند از:
- ماشین لباسشویی
- روش دستی و سنتی
چک لیست شستن پرده نخی با ماشین لباسشویی
- همیشه قبل از شستشو، برچسب مراقبت روی پرده را به دقت مطالعه کنید. برخی از پردههای نخی ممکن است نیاز به مراقبتهای خاصی داشته باشند.
- اگر پرده شما آستر دارد، قبل از شست و شو آن را جدا کنید.
- چنانچه پرده رنگ روشن یا طرحهای ظریفی دارد، بهتر است برای اطمینان از عدم رنگدهی، ابتدا قسمت کوچکی از آن را با آب و مواد شوینده تست کنید.
- از برنامه شستشوی ملایم یا مخصوص پارچههای ظریف استفاده کنید.
- آب سرد یا ولرم بهترین گزینه برای شستشوی پردههای نخی است. آب گرم ممکن است باعث تغییر رنگ یا آبرفت پارچه شود.
- از مواد شوینده ملایم و مخصوص لباسهای رنگی استفاده کنید.
- از دور کند برای چرخش لباسشویی استفاده کنید تا به الیاف پارچه آسیب نرسد.
- پس از شست و شوی پرده را در زیر سایه پهن نموده تا آب آن کشیده شود.
- پرده را در حالت نیمه خشک نصب نمایید تا از میزان چروک شدن آن کاسته شود.
چک لیست شستن پرده نخی با روش دستی
- پرده را در یک حوض یا لگن پر از آب سرد و مواد شوینده ملایم قرار دهید.
- پس از خیس شدن کامل آن را به آرامی فشار دهید. در نظر داشته باشید که چنگ زدن پرده و فشار بیش از حد به الیاف آن آسیب میرساند.
- پرده را چندین بار با آب سرد آبکشی کنید تا تمام مواد شوینده از آن زدوده شود.
- پس از اتمام شست و شوی آن را در مکانی سایه و با تهویه مناسب آویزان کنید تا به آرامی خشک شود.
- اگر پرده نیاز به اتو دارد، از دمای مناسب برای پارچه نخی استفاده کنید.
- برای جلوگیری از چروک شدن شدید پرده، میتوانید آن را در حالی که کمی مرطوب است آویزان نمایید.
از آنجایی که پردههای نخی بسیار سبک بوده و الیاف آنها نیز ظریف است، پس از شست و شوی دستی چروک پذیر هستند. برای این منظور بهتر است پس از شستن پرده نخی آن را در حالت نمناک آویزان کرده تا سنگینی پارچه باعث باز شدن چروکها شود. در نهایت برای رفع تمامی چروکها و ایجاد پردهای صاف و زیبا میتوان از دستگاه بخارشوی خانگی استفاده نمود. این دستگاه با ایجاد فشار بخار آب داغ به میزان مناسب، موجب باز شدن چروک پرده شده و زحمت اتوکشی را برای افراد از بین میبرد. این دستگاه همچنین خاصیت ضدعفونی کننده هم داشته و پرده را کاملا مورد نظافت قرار میدهد.
دستورالعمل شست و شوی پرده های حریر
پرده حریر یکی از ظریفترین و زیباترین انواع پردههاست که به دلیل لطافت و درخشندگیاش، به عنوان یک عنصر دکوراتیو لوکس در دکوراسیون داخلی استفاده میشود. حریر پارچهای طبیعی و بسیار لطیف است که از الیاف ابریشم تهیه میشود. به همین دلیل، شستشوی پردههای حریر نیاز به دقت و ظرافت خاصی دارد تا به بافت ظریف آن آسیبی وارد نشود. از آنجایی که الیاف حریر بسیار ظریف و نازک هستند و به راحتی آسیب میبیند، بهترین روش برای شستشوی آن، شست و شوی دستی است. در ادامه به چک لیست شستن پرده حریر اشاره خواهیم کرد.
چک لیست شستن پرده حریر با روش دستی
- برای شستن پرده حریر حتما از آب سرد استفاده کنید، زیرا آب گرم موجب تغییر رنگ پارچه شده و به الیاف آن آسیب جدی وارد میکند.
- از شامپو بچه یا مایع ظرفشویی ملایم استفاده کنید.
- پرده را به آرامی و ملایم فشار دهید و از چنگ زدن و مالش پرده پرهیز کنید.
- پس از شست و شوی پرده را با آب سرد در چند نوبت متوالی آبکشی کنید تا هر گونه مواد شوینده از آن خارج شود.
- در این مرحله آب اضافی را با فشردن پرده از آن خارج نموده و پرده را در فضای آزاد و زیر سایه قرار دهید تا خشک شود.
- برای ممانعت از چروک شدن پرده آن را در حالی که هنوز نمناک است آویزان نمایید تا سنگینی آن مانع از چروک شدن بیش از حد پرده شود.
لازم به ذکر است که پرده حریر بسیار چروک پذیر بوده و پس از شست و شوی نیاز به اتوکشی دارد. اما از آنجایی که اتو زدن به بافت پرده حریر آسیب میزند بهتر است از اتوکشی پرهیز نمود. به همین دلیل برای باز کردن چروکهای پرده بهتر است از بخارشوی کارچر بهره برد.
دستورالعمل شست و شوی پرده های کتان
پرده کتان از الیاف طبیعی گیاه کتان بافته میشود و به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد خود، یکی از بهترین و شیک ترین انتخابها برای دکوراسیون داخلی است. این پردهها با ظاهری ساده و در عین حال شیک، به فضا گرمی و لطافت میبخشند. پردههای کتان به دلیل جنس طبیعی خود نیاز به مراقبت ویژه دارند تا عمر طولانیتری داشته باشند. این پرده ها به دلیل طبیعی بودن و مقاومتشان، انتخاب بسیار مناسبی برای خانه هستند. اما برای حفظ زیبایی و دوام آنها، باید به روش صحیح شسته شوند. کتان به دلیل بافت طبیعیاش، آلودگی و خاک را به خود جذب میکند، بنابراین ممکن است بر روی آن لکههایی ایجاد شود که نیاز به شستشو داشته باشد. در ادامه به بررسی بیشتر انواع روش های شستن پرده کتان میپردازیم که عبارتند از:
- ماشین لباسشویی
- روش دستی
چک لیست شستن پرده با استفاده از ماشین لباسشویی
- بهتر است قبل از هر گونه اقدامی برچسب راهنمای پارچه کتان و یا پرده را مطالعه نمایید.
- پرده کتان را با آب سرد بشویید تا از کوتاه شدن پرده در اثر شست و شوی با آب گرم جلوگیری شود.
- از مواد شوینده ملایم برای نظافت پرده استفاده نمایید تا آنزیمهای قوی مواد شوینده صنعتی به بافت پارچه آسیب نرسانند.
- در مرحله آبکشی پرده و خشک کردن آن از دور کند برای چرخش لباسشویی استفاده کنید.
چک لیست شستن پرده کتان به روش دستی
- در ابتدا تمامی قسمت های پرده را با آب سرد خیس نمایید.
- برای جلوگیری از آسیب به الیاف، پرده را به آرامی فشار داده و از مالش شدید خودداری کنید.
- برای اطمینان از پاک شدن کامل مواد شوینده، پرده را چندین بار با آب سرد آبکشی نمایید.
- قبل از آویزان کردن پرده، آن را به آرامی تکان دهید تا چین و چروکهای آن باز شود.
- پرده را دور از نور مستقیم خورشید و با تهویه مناسب آویزان کنید تا به آرامی خشک شود. از خشک کردن پرده در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید.
- برای باز شدن چروک های پرده از بخار شوی کارچر استفاده کنید. این دستگاه با استفاده از بخار آب چروک های موجود بر روی پرده را باز میکند.
انواع روش های شست و شوی پرده بر حسب شیوه نظافت
همان طور که پیشتر نیز عنوان شد، شستن پردهها یکی از بخشهای مهم در تمیزکاری خانه است. بسته به جنس، اندازه و میزان آلودگی پردهها، روشهای مختلفی برای شستشوی آنها وجود دارد. بهطور کلی، روشهای شستشوی پرده را میتوان به دو دسته اصلی تقسیم کرد، که هر یک از این روشها ویژگیها و تکنیکهای خاص خود را دارند. در ادامه به معرفی انواع این روشها میپردازیم که عبارتند از:
- روش دستی و سنتی نظافت پرده
- روش مکانیزه نظافت پرده
روش سنتی و دستی شستشوی پرده
در این روش تمامی مراحل شستن پردهها توسط خود فرد انجام میشود. در واقع افراد بعد از جدا نمودن پرده آن را در ظرف یا تشت بزرگی قرار داده و با استفاده از انواع مناسب مواد شوینده و نرم کننده، آلودگیها را از روی پرده جدا نموده و سپس به خشک کردن آن میپردازند. در این روش سرعت نظافت و شست و شوی کمی پایین است اما در صورت رعایت نکات کلیدی و عدم آسیب رساندن به پرده نتیجه میتواند مطلوب و قابل قبول باشد.
در بعضی از موارد میتوان از ترفندهای خانگی نیز برای شستن پرده بهره برد. به عنوان مثال استفاده از مواد طبیعی مانند سرکه یا جوششیرین بهعنوان شوینده یکی از روشهای دستی است. این مواد به تمیز کردن، سفید نمودن و براق کردن پردهها کمک میکنند و عاری از هر گونه مواد شیمیایی مضر هستند. در روش های سنتی و دستی نظافت پرده پس از شست و شوی و خشک کردن میتوان با استفاده از بخارشوی خانگی به اتوکشی آن پرداخت.
روش مکانیزه شستن پرده
این روش بهخصوص برای پاککردن گرد و خاک و آلودگیهای سطحی از روی انواع پرده مناسب است. در این روش فرد با استفاده از تجهیزات نظافت خانگی میتوانند به شستن و یا نظافت پرده بپردازند. تجهیزاتی همچون جاروبرقی و یا بخارشوی میتوانند در پروسه شستن و نظافت پرده ها بسیار موثر باشند. بهتر است جهت دستیابی به بهترین نتیجه در نظافت پرده با جاروبرقی کارچر، از سریهای مخصوص طراحی شده برای جمعآوری گرد و غبار از عمق الیاف پرده استفاده نمود.
بخارشوی خانگی کارچر یک ابزار نظافت خانگی برای شستن پرده و نظافت موثر و مطلوب آن است. کاربر با استفاده از قدرت بخار فوقالعاده این دستگاه به راحتی آلودگیها، لکهها و گرد و غباری که در عمق الیاف پرده نفوذ کردهاند را از بین میبرد و به آنها طراوت و تمیزی بینظیری میبخشد. با استفاده از بخارشوی کارچر میتوان پروسه نظافت را ظرف مدت کوتاهی انجام داد بدون اینکه آسیبی به الیاف و بافت پرده وارد شود.
مقایسه روش های مکانیزه نظافت پرده با روش های دستی
با توجه به تنوع پردهها و میزان آلودگی آنها، روشهای مختلفی برای نظافت آنها وجود دارد. افراد میتوندد با در نظر گرفتن موارد و سرایط نوع مناسبی از روش نظافت و شست و شوی پرده را انتخاب نمایند. در ادامه، به مقایسه روشهای مکانیزه نظافت پرده با روشهای دستی میپردازیم تا بتوان بهترین روش را برای شستن پرده انتخاب نمود.
- افزایش کیفیت نظافت: استفاده از روشهای مکانیزه شستن پرده، به ویژه بخارشوی خانگی و جاروبرقی، تحول بزرگی در نحوه تمیز کردن پردهها ایجاد کرده است. این روشها نه تنها سرعت و سهولت نظافت را افزایش میدهند، بلکه به دلیل نفوذ بخار و مکش قوی، آلودگیهای عمیقتر و پنهان را نیز از بین میبرند و مستقیما بر کیفیت نظافت اثر میگذارند. در حالی که در روشهای دستی شست و شوی پرده ممکن است آلودگی ها به طور کامل از بین نروند.
- عدم آسیب به بافت پرده: در روش های دستی شستن پرده چنگ زدن و مالش شدید پرده میتواند به پرده آسیب وارد نماید و یا موجب پارگی شود. اما در روش نظافت مکانیزه پردهها کاربر میتواند با استفاده از سریهای مخصوص نظافت پارچه با خیال راحت به شست و شوی بپردازد بدون اینکه نگران آسیب به بافت و الیاف پارچه باشد.
- افزایش سرعت نظافت: روشهای سنتی نظافت پرده، زمانبر و گاه دشوار هستند. اما با پیشرفت تکنولوژی، روشهای مکانیزه نظافتی همچون استفاده از جاروبرقی و بخارشوی خانگی، این فرآیند را بسیار سادهتر و سریعتر کردهاند. با استفاده از جاروبرقی خانگی یا بخارشوی کارچر، میتوان در زمان بسیار کوتاهی تمام پردههای منزل را نظافت نمود.
- کاهش تلاش کاربر: یکی از دلایل محبوبیت بخارشوی کارچر خانگی، کاهش تلاش کاربر در تمیز کردن سطوح مختلف از جمله پردهها است. بخارشوی با استفاده از نیروی بخار آب داغ، آلودگیها را به راحتی از بین میبرد و نیاز به استفاده از نیروی فیزیکی زیاد را کاهش میدهد. در حالی که در روش دستی تلاش کاربر بسیار زیاد و مضاعف خواهد بود.
- عدم استفاده از مواد شوینده صنعتی: بخار آب داغ بسیاری از باکتریها و میکروبهای پرده را به راحتی از بین میبرد و سطحی تمیز و بهداشتی را برایکاربر فراهم میکند. در واقع حرارت بخار به علت قدرت نفوذ بسیار بالا باعث میشود تا آلودگیها نرم شده و از سطح پرده جدا شوند. در حالی که در شست و شوی دستی نیاز به انواع مواد شوینده وجود دارد تا آلودگی ها به طور کامل پاک شوند.
روش دستی و سنتی | روش مکانیزه (بخارشوی/ جاروبرقی) | |
تلاش فیزیکی | زیاد | کم |
کیفیت نظافت | کم | زیاد |
سرعت نظافت | کم | زیاد |
مواد شوینده | مصرف زیاد | عدم استفاده |
آسیب به پرده | احتمال آسیب بالا | احتمال آسیب کم |
هزینه اولیه | کم (در کوتاه مدت) | بیشتر (هزینه اولیه دستگاه) |
کاربرد بخارشوی خانگی کارچر در شستن پرده در منزل
بخارشوی کارچر یکی از ابزارهای بسیار کاربردی برای نظافت و تمیزکاری پردهها بوده و برای این امر بسیار موثر واقع میشود. این دستگاه مکانیزه میتواند آب را به بخار آب گرم تبدیل کرده و به راحتی در الیاف هر نوع پرده و پارچه ای نفوذ نماید. در اثر نفوذ عمیق بخار آب و حرارت ایجاد شده در بافت پارچه، آلودگی ها نرم شده و از حالت چسبندگی در میآیند و به سطح پارچه آمده و نهایتا از آن جدا میشوند. اصلی ترین و مهم ترین مزیت استفاده از بخارشوی کاچر در شستن پرده آن است که کاربر نیازی به باز کردن پرده از پنجره ندارد و میتواند در همان حالت آویزان پرده را مورد نظافت قرار دهد. عملکرد مطلوب بخارشوی کارچر علاوه بر ایجاد پرده ای تمیز و عاری از آلودگی موجب افزایش سرعت و کاهش میزان خستگی کاربر نیز میشود.
همچنین بخار آب داغ تولید شده توسط بخارشوی کارچر خانگی، به نرم شدن الیاف پرده کمک کرده و باعث میشود چروکها به راحتی باز شوند. برخلاف اتو که ممکن است به برخی از پارچهها آسیب برساند، بخار آب به آرامی و ملایمت چروکها را از بین میبرد.
نقش جاروبرقی خانگی کارچر در شستشوی پرده در منزل
جاروبرقی کارچر، به عنوان مکمل بخارشوی در تمیز کردن پردهها نقش بزرگی ایفا میکند. اگرچه هدف اصلی بخارشوی، تمیز کردن عمیق و ضدعفونی کردن سطوح است، اما جاروبرقی نیز برای برخی مراحل نظافت پرده ضروری است. جاروبرقی خانگی با قدرت مکش بالا قادر است ذرات ریز گرد و غبار، مو و سایر آلودگیهای سبک را که با چشم دیده نمیشوند، به طور کامل از روی پرده و الیاف آن جمعآوری کند. این دستگاه با استفاده از سریهای مختلف و مخصوص، لبهها، تزئینات و قسمتهای پیچیده پرده را به خوبی تمیز کرده و هیچ ردی از گرد و خاک را بر روی آن به جای نمیگذارد.
قبل از استفاده از بخارشوی یا هر روش تمیزکاری دیگری، بهتر است با استفاده از جاروبرقی، گرد و غبار سطحی پرده را به طور کامل جمعآوری نمود. این کار باعث میشود که بخار آب بتواند به عمق الیاف نفوذ کرده و آلودگیهای زیرین را بهتر تمیز نماید.
راهنمای خرید بهترین تجهیزات نظافت خانگی از شرکت ابراهیم
شرکت توسعه صنعتی و بازرگانی ابراهیم، با بیش از سی سال سابقه فعالیت خود را از اوایل دهه ۷۰ در ایران به طور رسمی آغاز کرده است. این شرکت به عنوان اولین و بزرگترین تامین کننده دستگاههای نظافت صنعتی در ایران و منطقه خاورمیانه محسوب میشود. این شرکت همچنین در زمینه واردات تجهیزات نظافت خانگی نیز بسیار فعال بوده و با برندهای معتبری همچون کارچر آلمان همکاری دارد.
تامین قطعات یدکی و لوازم مصرفی دستگاهها در کوتاه ترین زمان ممکن موجب شده است که این شرکت سطح بالایی از خدمات پس از فروش را به مشتریان خود ارائه دهد. شرکت ابراهیم بر روی تمامی محصولات خود ۱۲ ماه گارانتی و ۱۵ سال خدمات پس از فروش عرضه میکند. شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در مجموعه تماس بگیرید و از مشاوره رایگان این افراد بهرهمند شوید.